top of page

jue, 02 mar

|

Palma

Antonio Sánchez & SimfoVents Palma

Francisco Valero-Terribas, director

Las entradas no están a la venta
Ver otros eventos
Antonio Sánchez & SimfoVents Palma
Antonio Sánchez & SimfoVents Palma

Horario y ubicación

02 mar 2023, 19:30 – 21:00

Palma, Carrer de la Calatrava, 1, 07001 Palma, Illes Balears, España

Acerca del evento

INFORMACIÓ SOBRE L'ESDEVENIMENT

Data: dijous 2 de març de 2023 Hora: 19.30 h Lloc: TM Xesc Forteza Adreça: pl. de Miquel Maura, s/n Preu: 12 € anticipada / 15 € taquilla Més informació: 971 720 135 festivalpacodeluciamallorca.com VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES:

Venda electrònica d’entrades: fins dues hores abans de l’inici de l’espectacle Teatre Municipal Mar i Terra (c. de Sant Magí, 89-91): dimarts, dimecres i divendres, de 16.30 a 21.30 h Venda a taquilla: 1 hora abans de començar l’espectacle

SINOPTSI

Antonio Sánchez, guitarrista i nebot de Paco de Lucía, a qui acompanyà en les seves darreres gires, des de petit estudia la guitarra flamenca de la mà dels seus oncles, el mateix Paco de Lucía i Ramón de Algeciras. En aquesta gala, Antonio oferirà un espectacle doble. A la primera part presentarà en exclusiva el seu nou disc, Kavara, que incorpora la cançó A mi Paco, una bulería dedicada al seu oncle, el geni universal de la guitarra. A la segona part oferirà un repertori de cançons de Paco de Lucía, que interpretarà amb la Banda Municipal de Música de Palma –SimfoVents Palma–, el director de la qual és Francisco Valero-Terribas, un dels deu millors directors de simfòniques d’Espanya que compta amb més reputació internacional. Les partitures han estat especialment adaptades per a la banda per Toni Cuenca, director, compositor, productor i baixista, que ha desenvolupat la seva activitat al món de la música clàssica i al jazz, col·laborant i treballant en conjunt amb multitud de músics de renom internacional, incloent-hi Paco de Lucía. Els acompanyarà l’harmònica d’Antonio Serrano, Grammy Llatí, un dels noms més destacats del jazz actual i un dels músics més sol·licitats, que també va acompanyar Paco de Lucía en les seves gires. El cajón vindrà de la mà de Benji Habichuela, que pertany a una de les nissagues més importants del flamenc. Interpretaran algunes de les cançons més mítiques del mestre com Entre dos aguas, Romance de valentía, El cafetal, Ziryab, Playa del Carmen i Monasterio de sal.

Compartir este evento

bottom of page