top of page

vie, 03 dic

|

Palma

Concierto de temporada

Romàntics: con obras de Wagner, Liszt, Tchaikovsky y Bruckner.

Las entradas no están a la venta
Ver otros eventos
Concierto de temporada
Concierto de temporada

Horario y ubicación

03 dic 2021, 19:30 – 19:35 CET

Palma, C/ d'Alfons el Magnànim, 64, 07004 Palma, Illes Balears, España

Acerca del evento

Concert Tardor SimfoVents Palma:  "Romàntics"

Víctor Eloy López, director convidat

Nascut a Màlaga, Víctor Eloy López, s'ha consolidat com a una de les joves promeses de la nova generació de directors espanyols. Catedràtic del Conservatori Superior de Música de Màlaga, es caracteritza per la seva versatilitat interpretativa i investigadora recolzada per la seva formació com a llicenciat en Història i Ciències de la Música, Professor Superior en Música, diplomat en Magisteri Musical i Màster en Interpretació del Patrimoni Musical. Format en direcció orquestral  amb Miguel Romea, ha rebut classes i masterclasses d'Octav Calleya i Arturo Diez Boscovich.

Com a director d'òpera i sarsuela ha dirigit més de 300 funcions de títols tan importants com Luisa Fernanda, Marina, Barberillo de Lavapies o La Cort del Faraó, entre d'altres. Titular de la Màlaga Brass Band, obtingué el 4t lloc a l'European Brass Bands Championship celebrat a Montreaux (Suïssa) el 2019.

Ha dirigit a orquestres com la Filharmònica de Barna (Bulgària), Filharmònica de Màlaga, Clàssica de Granada, Simfònica de Màlaga, Màlaga o Teatre Líric Andalús; i a solistes com Estrella Morente, Tomatito, Adam Rapa, Michel Becquet, Rubén Simeó o Lito Fontana, entre d'altres.

Compartir este evento

bottom of page